Veel geld uitgeven in Amsterdam

Als waar toeristisch trekpleister wordt Amsterdam vaak geassocieerd met hoge prijzen en kan het helaas wel gesteld worden dat in de meeste gevallen dat inderdaad ook het geval is. Echterkan door goed rond te kijken wel voor weinig geld tal van vertier beschikbaar zijn. Geen aanslag op jouw portemonnee dus en heb je aan het eind van de dag toch heerlijk genoten van alles wat Amsterdam zo een beetje te bieden heeft.

Het hangt er allemaal af waar je voor kiest

het begint allemaal al bij de accommodatie die je zal betrekken en krijgbje in amsterdam al voor een klein bedrag een aardig hotelkamer. vaak bieden die ook nog gratis ontbijt aan en is dat ook al een flinke besparing. voor de rest zijn de kosten voor voeding niet aan de hoge kant wanneer je alles betrekt bij de wat kleinere restaurants of cafes. het openbaar vervoer is prima geregeld en kunnen de taxikosten omlaag worden gebracht door de rit met een aantal personen te delen.

in het uitgaansleven vallen de prijzen van de kaartjes wel aan de hoge kant, maar compenseer je daar wel voor door overdag te kiezen voor bezigheden waar je niet veel aan kwijt bent zoals door de stad heen een wandeling maken. soms vallen de kosten ook reuze mee en kan je al voor een klein bedrag jezelf toegang verschaffen tot de vele museums en bioscopen. Verrassend kan ook Escortbureau Eleve omgeving Amsterdam zijn en vergeet je die zeker niet op het lijstje te plaatsen.